Lekker duurzaam eten

Foto: Levien Lockefeer

Eten moet lekker en gezellig zijn. Kan dat ook duurzaam? Ja! Groen Ontmoeten gaat vanaf 19 april op stap naar de Kipster en de Waalgaard om te zien hoe dat kan en sluit af met een gezamenlijke lunch bij Het Dijkmagazijn.

Duurzaam eten hoeft niet zwaar op de maag te liggen. Ook in Beuningen werken producenten er hard aan om het gemakkelijk te maken om eieren, groenten en fruit te kopen. Bij de Kipster leggen 24.000 kippen daarvoor de eieren en bij de Waalgaard wordt een voedselbos aangelegd. Van deze producten en duurzame producten uit de supermarkt worden de tafels van Het Dijkmagazijn gedekt voor een afsluitende gezellige lunch tijdens de laatste bijeenkomst.
Groen Ontmoeten organiseert activiteiten in en over het groen voor alle senioren in Weurt, Beuningen, Ewijk en Winssen ongeacht of ze lid zijn van een seniorenvereniging. Groen Ontmoeten is een initiatief van VvSB en Het Dijkmagazijn.

Lekker duurzaam eten: Start en afsluiting (met koffie) steeds bij Het Dijkmagazijn, Dijk 41, 6641 LA Beuningen. Vertrek per fiets naar de verschillenden activiteiten. Als u slecht ter been bent kunt u ook met de auto komen. Vrijdag 19 april naar de Kipster: 13.30 uur vertrekken bij Het Dijkmagazijn, vrijdag 26 april naar de Waalgaard: 13.30 uur vertrekken bij Het Dijkmagazijn, vrijdag 3 mei afsluitende lunch in Het Dijkmagazijn, 12.00-14.00 uur. Voor info en aanmelden: www.seniorenbeuningen.nl.

Cookieinstellingen