Jumbo Beuningen en Winssen steunen Voedselbank met 1 + 1 gratis actie

jun 26 , 23:52 Nieuws
jumbo beuningen
Beuningen, 26 juni 2024 - Jumbo Beuningen en Winssen ondersteunen de Voedselbank Beuningen met een speciale 1 + 1 actie. Op vrijdag 28 juni en zaterdag 29 juni worden klanten aangemoedigd om deel te nemen aan deze actie door een extra product te doneren aan de Voedselbank. Deze gedoneerde, houdbare producten zijn van groot belang om mensen in nood van een goed voedselpakket te voorzien.

Vrijwilligers aanwezig bij Jumbo Beuningen

Op zaterdag 29 juni zullen vrijwilligers van de Voedselbank aanwezig zijn in de winkel van Jumbo Beuningen tussen 9.00 uur en 16.00 uur. Zij zullen de klanten informeren en helpen met het doneren van producten.

Samen delen in Beuningen

Deze gezamenlijke actie onderstreept het belang van delen en gemeenschapsondersteuning in Beuningen. Het is een geweldige kans voor de inwoners om iets terug te doen voor hun medeburgers.

Voedsel doneren op andere dagen

Voor degenen die op andere dagen voedsel willen doneren, is de Voedselbank Beuningen iedere vrijdag geopend van 9.00 uur tot 12.00 uur. Donaties kunnen dan worden afgeleverd op het adres Rijstveld 4, Beuningen.

Samenwerking voor een betere toekomst

Jumbo Beuningen en Winssen hopen met deze actie een substantiële bijdrage te leveren aan de lokale voedselbank en rekenen op de gulle steun van hun klanten. Samen kunnen we ervoor zorgen dat iedereen toegang heeft tot voldoende voedsel.