Senioren s.v. NAS vieren kampioenschap

BEUNINGEN, 5 maart 2012 – Zondagmiddag speelden de senioren hun kampioenswedstrijd voor het publiek. Het kampioenschap was al binnen, maar nog niet gevierd. Daarmee was gewacht tot de laatste thuiswedstrijd. De senioren speelden tegen het team van SKUNK uit Nijmegen.Het was helaas voor het publiek al vroeg geen echte wedstrijd. NAS kwam nog op een 1-0 achterstand, maar maakte snel gelijk. Daarna liep de voorsprong voor de rust uit tot 7-2. Na de rust speelde NAS niet haar beste spel en eindigde de wedstrijd in een 9-5 overwinning. De doelpunten zijn gescoord door Iris (4), Agethe (2), Lynn (2) en Suzette. Na afloop ontving het team de kampioensbeker, een heerlijke taart en mooie bloemen van de trouwe supporters.

BEUNINGEN, 5 maart 2012 – Zondagmiddag speelden de senioren hun kampioenswedstrijd voor het publiek.

Het kampioenschap was al binnen, maar nog niet gevierd. Daarmee was gewacht tot de laatste thuiswedstrijd. De senioren speelden tegen het team van SKUNK uit Nijmegen.

Het was helaas voor het publiek al vroeg geen echte wedstrijd. NAS kwam nog op een 1-0 achterstand, maar maakte snel gelijk. Daarna liep de voorsprong voor de rust uit tot 7-2.

Na de rust speelde NAS niet haar beste spel en eindigde de wedstrijd in een 9-5 overwinning. De doelpunten zijn gescoord door Iris (4), Agethe (2), Lynn (2) en Suzette. Na afloop ontving het team de kampioensbeker, een heerlijke taart en mooie bloemen van de trouwe supporters.

Afgelopen woensdag speelden beide recreantenteams hun wedstrijd. De recreanten 1 speelden tegen de Horst uit Groesbeek. De wedstrijd ging heel lang gelijk op. Larissa scoorde voor NAS de 1-0, maar de Horst maakte gelijk. NAS kwam uit een strafworp van Cindy weer op voorsprong, maar ook nu maakte de Horst gelijk. Deze stand bleef lange tijd op het bord staan. Daarna liep NAS uit en kwam de Horst niet maar aan scoren toe. Larissa scoorde nog twee keer en verder scoorden Petra en Lizanne. NAS won met 6-2.

De recreanten 2 speelden tegen VIOS. Het was een leuke wedstrijd met in de eerste helft gelijk op gaand spel. In de tweede helft was NAS duidelijk de meerdere en won met 6-2. De NAS doelpunten waren van Petra (2), Monique, Diana (2) en Antoinette.

Afgelopen zaterdag speelden de jeugdteams. De pupillen E speelden in Overasselt tegen ONA. Het was geen beste wedstrijd van onze pupillen. ONA was beter, maar zo’n grote uitslag had niet gehoeven. NAS verloor met 14-1. Het enige NAS doelpunt werd gescoord door Anne-Fleur.

De pupillen D speelden in Ravenstein tegen TOG. De pupillen kregen de hele wedstrijd door enorm veel kansen. Zowel van afstand, van dichtbij als doorloopballen. Iedereen kwam vrij om te scoren. Met zoveel kansen is het vaak lastig om ze ook allemaal te scoren. NAS scoorde 9 keer. Fleur had twee mooie afstandsdoelpunten en de andere doelpunten kwamen uit een doorloopbal. Ze zijn gescoord door Fleur, Danique (3), Alejandra (2) en Elise.

De aspiranten C wonnen ook hun wedstrijd. Zij wonnen met 5-0 verdiend van Klimop door doelpunten van Kim, Eveline, Pauline (2) en Sophie.

De aspiranten B tenslotte kwamen ook met de winst terug naar Beuningen. Ook zij speelden tegen Klimop. Deze wedstrijd had iets meer strijd, maat toch was NAS de betere ploeg. Ze wonnen met 7-2 door doelpunten van Ruth (2), Lisan (2), Laure, Laura en Robin.

Tekst: Agethe Derkse, Foto’s: Theo Janssen

Debby probeert handig haar tegenstandster af te leiden.