MHCBeuningen MB1 speelt gelijk tegen Upward MB1

Beuningen MB1 had zaterdag upward op het programma staan.Een belangrijke en spannende wedstrijd die ging om de 2e en 3e plek in de voorronde voor de landelijke play-offs. Door het gelijk spel maken beide nog kans op de play offs.1e helft (2-1)
De 1e helft begon Beuningen MB1 rustig en met weinig pit, het gevolg de 1-0 voor Upward.
Na die 1-0 tegen gingen de meiden van Beuningen er volle bak voor waardoor er mooi samen spel kwam. Er kwamen meer aanvallen, counters en strafcorners.
Al snel een strafcorner waaruit de 1-1 volgde, goed ingeslagen en door een stick van upward erin getikt. De meiden bleven doorgaan en de druk hoog houden
Hierna volgde een veldgoal voor Beuningen door prachtig samenspel, de 2-1 dus.
Mooie tussenstand om de rust in te gaan.

2e helft (2-2)
Beuningen MB1 begon na de rust weer met volle overtuiging aan de 2e helft.
Er waren mooie combinaties en veel kansen op het goal van de tegenstander die er net niet in wilden.
Later in de 2e helft werd het erg spannend, Door een actie van Upward werd er bijna gescoord maar werd de bal net voor het goal gestopt door een Beuningse voet. Een strafbal volgt, maar die kwam gelukkig op de paal!
Toen de laatste speelminuten aanbraken kreeg Beuningen een strafcorner tegen, die er helaas wel inging (2-2). Het was desondanks een mooie en spannende wedstrijd.

Tekst/Foto’s: Wil Kuijpers