Sportraad Beuningen zoekt nieuwe bestuursleden

Foto: BNG

Sportraad Beuningen (SRB) is een onafhankelijke stichting die burgemeester en wethouders adviseert over onderwerpen die, in de breedste zin, met sport te maken hebben.

De SRB adviseert bijvoorbeeld over sport- en beweegbeleid en investeringsplannen voor sportaccommodaties. Wilt u zich inzetten voor sport in Beuningen? Stuur dan voor 15 juli een e-mail naar [email protected] en solliciteer als nieuw bestuurslid.

De Sportraad vergadert 6 keer per jaar. De raad zoekt een samenstelling die een goede afspiegeling is van de inwoners van de gemeente. Dus iedereen die affiniteit heeft met sport is welkom te solliciteren.

Sportcafé

De SRB organiseert enkele malen per jaar een Sportcafé. Tijdens deze bijeenkomsten vindt er overleg plaats met en tussen de sportaanbieders. Hierdoor is de SRB vroegtijdig geïnformeerd over de ontwikkelingen die bij de verschillende sportverenigingen plaatsvinden. Met deze informatie zijn zij beter in staat om een goed advies uit te brengen.

Vragen?

Heeft u vragen over de Sportraad of wilt u weten wat er van een bestuurslid verwacht wordt? Stuur een e-mail naar [email protected] of bel met Hans Arnouts (voorzitter van de Sportraad) via 06-28812474.

Reacties