Eerste duurzaamheidsmarkt in Beuningen

Foto:

Zaterdag 23 augustus 2014 start om 9.00 uur de Lokale Duurzaamheidsmarkt in
het centrum van Beuningen. Initiatiefnemer is Bas Wieringa (specialist
in duurzaamheid) samen met Expert Beuningen en andere lokale
ondernemers.ADVERTORIAL

Ons klimaat verandert als gevolg van het overbodig verbranden van de fossiele brandstoffen. Veel energie die we dagelijks gebruiken wordt ongemerkt verspild. Om samen een betere wereld te creëren geven we op deze inspiratiemarkt advies hoe we deze schaarse energie beter kunnen benutten en hierdoor uiteindelijk ook onze energierekening kunnen verlagen.

Tijdens deze markt kunnen burgers, buitenlui en ondernemers persoonlijk in gesprek met professionals over een beter woon- en werkklimaat. Zo worden er bijvoorbeeld oplossingen aangeboden om energieverspilling te voorkomen en minder CO2 uit te stoten door zelf energie op te wekken met behulp van de zon.

We zoeken nog enkele exposanten die innoveren op het gebied van duurzaamheid. Een overzicht van reeds aangemelde deelnemers is op de website te vinden.

Kijk voor meer informatie op onze website delokaleduurzaamheidsmarkt.nl of Facebook pagina ‘De Lokale Duurzaamheidsmarkt’. Voor meer informatie neemt u contact op met Bas Wieringa van BBCC Advies 0487-542505

Cookieinstellingen