Beuningse Boys thuis onderuit tegen Blauw Wit.

Nadat midweeks nog in en tegen Gendringen met 4-2 werd verloren voor de beker stond zondag de thuiswedstrijd tegen het Nijmeegse Blauw Wit op het programma. Beuningen staat op de 4e plaats en Blauw Wit op de 7e plaats.Eerste helft (0-3)
Blauw Wit gaat voortvarend van start en krijgt binnen 2 minuten al een corner. Maar er ontstaat geen gevaar uit.
Vijf minuten later krijgt Blauw Wit een enorme kans op de 0-1 maar de spits schiet op 1,5 meter van het doel de bal hoog over.

Na een kwartier komt Blauw Wit dan toch op een 0-1 voorsprong als de spits wel of niet in buitenspelpositie de bal uit de rebound binnen weet te tikken.
Gesteund door de voorsprong is het Blauw Wit dat blijft aanvallen maar is er voor Beuningen het geluk dat de Nijmegenaren slordig omspringen met de kansen.

Beuningen krijgt in de 27e minuut de eerste en enige kans van de eerste helft maar Glenn Muller schiet hard en hoog over.
Een minuut later is het aan de andere kant wel raak en komt Blauw Wit op 0-2.
Voor de rust wordt het zelfs ook nog 0-3 als de spits zijn 2e van de middag maakt.

Tweede helft(1-3)
In de 2e helft zien we het zelfde spelbeeld.
Blauw Wit valt aan en Beuningen moet verdedigen.

Wel krijgt Beuningse Boys meer kansen maar wordt er niet gescoord.
Beuningen lijkt in de 78e minuut terug te komen in de wedstrijd maar een doelpunt van Tim van Bon wordt afgekeurd wegens buitenspel.

Hierna is het Blauw Wit dat weer kans op kans krijgt maar zijn het De Boys die in de slotminuut de eindstand bepalen op 1-3 als Perrin Muller scoort.

Zo verliest Beuningse Boys dus voor de 2e keer binnen een week.
Zondag gaat Beuningse Boys op bezoek bij koploper Hatert.