Bij Vrijheid hoort Graffiti dus Moris!

Foto: Dick Vogelzang | HDV Productions

Zondag 5 mei wordt voor de vierde keer het bevrijdingsfestival Vrijpop Beuningen georganiseerd. Naast de acht muziekoptredens is er ook vermaak voor jong en oud. Met o.a. goochelworkshops voor kinderen en graffiti artiest MORIS uit Wijchen.

Graffiti wordt soms minder gewaardeerd en als vandalisme beschouwd. Daarom belande Moris in jaren 80 en 90 wel eens in de cel. Moris werkt nu vooral legaal maar heel af en toe trekt hij er ’s avonds met vrienden op uit. Dan kriebelt het en trekken ze de stoute schoenen aan om op een lelijk stuk beton een prachtig kunstwerk te laten verschijnen. Ook dat hoort bij Vrijheid!

MORIS is al ruim 30 jaar een van de beste Graffiti artiesten uit de regio. Moris maakt verschillende soorten “paintings” die altijd een wauw effect teweeg brengen. Zijn werk is op verschillenden plaatsen in Nederland te zien, vooral in de regio Wijchen/Nijmegen en vanaf 5 mei dus ook ieder jaar op Vrijpop in Beuningen!

Moris heeft werken gemaakt over heel de wereld zoals in Barcelona, Berlijn, Londen en Indonesië. Hoe mooi is het dat hij zijn kunsten nu ook op Vrijpop komt laten zien. Wil je weten hoe hij te werk gaat, kom dan op tijd naar Vrijpop 2019!

Facebook @facebook.com/morisgraffiti.nl
Website: www.morisgraffiti.nl

Bron: vrijpop.nl

Stichting Vrijpop Beuningen vindt, net als vele anderen, dat we onze vrijheid tenminste een keer per jaar moeten vieren en op welke dag kan dat beter dan op Bevrijdingsdag. Sinds 2015 zet de stichting zich in om op 5 mei het bevrijdingsfestival Vrijpop te organiseren.

Cookieinstellingen