Doeko B.V. geeft titel ondernemer van het jaar door

Foto:

WEURT, 13 april 2012 – Vorige week donderdag waren leden van de Harten4groep te gast bij Doeko B.V. in Weurt.Doeko B.V. is een gereedschapmakerij en producent van complexe, vaak extreem nauwkeurige gereedschappen en componenten. Deze worden zowel enkelvoudig als in serie geproduceerd. De kernactiviteiten zijn onder te verdelen in het ontwerpen en fabriceren van stempels, matrijzen en fijnmechanische modules. Hiervoor staat een uiterst modern en compleet machinepark opgesteld waaronder bijvoorbeeld die voor: CNC- frezen en draaien, alle vormen van slijpen, draad- en zinkvonken.In tegenstelling tot veel van haar concurrenten heeft Doeko er niet voor gekozen de productie naar het buitenland te verhuizen. Met de juiste match tussen software én machines, gecombineerd met een goede ondersteuning, hield Doeko ook in economisch moeilijke tijden het hoofd boven water. Het innoverend vermogen heeft er toe geleid dat Doeko op technologisch gebied zelfs een leidende positie heeft verworven.RaimondBij een breder publiek heeft Doeko zich gemanifesteerd als de gereedschapspecialist die de succesvolle Raimond naar een ontwerp van Raimond Puts voor Moooi (www.moooi.com) met honderden leds mogelijk heeft gemaakt. Doeko en zusterbedrijf Ox-id tekenden voor de engineering van alle onderdelen en voor de productie- en assemblagemethode. De leden van Harten4Groep waren allemaal zeer onder de indruk van het bedrijf. Het is niet verwonderlijk dat directeur Gertjan van Doesburg vorig jaar tot ondernemer van 2010 van de gemeente Beuningen uitgeroepen is.Aanstaande woensdag 18 april 2012 wordt de ondernemer van 2011 bekendgemaakt in Slot Doddendael.

WEURT, 13 april 2012 – Vorige week donderdag waren leden van de Harten4groep te gast bij Doeko B.V. in Weurt.

Doeko B.V. is een gereedschapmakerij en producent van complexe, vaak extreem nauwkeurige gereedschappen en componenten. Deze worden zowel enkelvoudig als in serie geproduceerd. De kernactiviteiten zijn onder te verdelen in het ontwerpen en fabriceren van stempels, matrijzen en fijnmechanische modules. Hiervoor staat een uiterst modern en compleet machinepark opgesteld waaronder bijvoorbeeld die voor: CNC- frezen en draaien, alle vormen van slijpen, draad- en zinkvonken.

In tegenstelling tot veel van haar concurrenten heeft Doeko er niet voor gekozen de productie naar het buitenland te verhuizen. Met de juiste match tussen software én machines, gecombineerd met een goede ondersteuning, hield Doeko ook in economisch moeilijke tijden het hoofd boven water. Het innoverend vermogen heeft er toe geleid dat Doeko op technologisch gebied zelfs een leidende positie heeft verworven.

Raimond
Bij een breder publiek heeft Doeko zich gemanifesteerd als de gereedschapspecialist die de succesvolle Raimond naar een ontwerp van Raimond Puts voor Moooi (www.moooi.com) met honderden leds mogelijk heeft gemaakt. Doeko en zusterbedrijf Ox-id tekenden voor de engineering van alle onderdelen en voor de productie- en assemblagemethode.

De leden van Harten4Groep waren allemaal zeer onder de indruk van het bedrijf. Het is niet verwonderlijk dat directeur Gertjan van Doesburg vorig jaar tot ondernemer van 2010 van de gemeente Beuningen uitgeroepen is.

Aanstaande woensdag 18 april 2012 wordt de ondernemer van 2011 bekendgemaakt in Slot Doddendael.

Cookieinstellingen