Winssen bolwerk van ondernemersschap

WINSSEN, 19 april 2012 – Voor de derde keer in de vijfjarige geschiedenis van de verkiezing van de ondernemer van het jaar in de gemeente Beuningen, gaat de prijs naar een bedrijf in Winssen.Wat Volendam voor muzikanten is, lijkt Winssen voor ondernemers te zijn. Na Menno Loeffen van de huidige Jumbo in 2008 en Hubert Tromp van Gasterij de Arend in 2010 is het dit jaar de directie van grond- weg en waterbouwbedrijf Willems Winssen B.V. die zich het komende jaar de ondernemer van het jaar 2011 in de gemeente Beuningen mag noemen. Het bedrijf wordt geleid door de broers René en Ruud Willems en Arno van de Berg.De jury bestaande uit mevrouw Wilma Göttgens en de heren May Enning en Hans Peters nomineerden drie kandidaten. Naast Willems Winssen BV werden ook Frits Wolf (Frits Wolf Tuinmeubelen B.V./CSUN Garden Furniture B.V.) en Richard Bull (Tuincentrum Bull B.V.) genomineerd. Daarna bracht de jury een bezoek aan de drie bedrijven. Zij hield in haar oordeel rekening met zaken als de mate van onderscheidendheid, continuïteit, uitstraling, servicegerichtheid en maatschappelijke betrokkenheid.

WINSSEN, 19 april 2012 – Voor de derde keer in de vijfjarige geschiedenis van de verkiezing van de ondernemer van het jaar in de gemeente Beuningen, gaat de prijs naar een bedrijf in Winssen.

Wat Volendam voor muzikanten is, lijkt Winssen voor ondernemers te zijn. Na Menno Loeffen van de huidige Jumbo in 2008 en Hubert Tromp van Gasterij de Arend in 2010 is het dit jaar de directie van grond- weg en waterbouwbedrijf Willems Winssen B.V. die zich het komende jaar de ondernemer van het jaar 2011 in de gemeente Beuningen mag noemen. Het bedrijf wordt geleid door de broers René en Ruud Willems en Arno van de Berg.

De jury bestaande uit mevrouw Wilma Göttgens en de heren May Enning en Hans Peters nomineerden drie kandidaten. Naast Willems Winssen BV werden ook Frits Wolf (Frits Wolf Tuinmeubelen B.V./CSUN Garden Furniture B.V.) en Richard Bull (Tuincentrum Bull B.V.) genomineerd. Daarna bracht de jury een bezoek aan de drie bedrijven. Zij hield in haar oordeel rekening met zaken als de mate van onderscheidendheid, continuïteit, uitstraling, servicegerichtheid en maatschappelijke betrokkenheid.

“De keus van de drie bedrijven uit de twintig voorgedragen bedrijven waren snel gemaakt”, motiveerde Wilma. “Maar om daarna de winnaar uit te kiezen was nog wel moeilijk. Uiteindelijk is het contact dat je met de ondernemer krijgt en de indruk die je van het bedrijf krijgt tijdens het bedrijfsbezoek bepalend voor de keus. Het is wel een kwartje dat heel lang gebalanceerd heeft voordat het viel.”

Burgemeester Carol van Eert overhandigt het bij de verkiezing horende beeldje aan Ruud Willems
u6bnndohhc60plim51kn880qj

V.l.n.r.: Arno van de Berg, Ruud en René Willems
yl5oknth37accg5k6m4x5ji71

Eerdere winnaars

in 2011, ondernemer van 2010Gert-Jan van Doesburg, Doeko B.V. Weurt
in 2010, ondernemer van 2009Hubert Tromp, Gasterij de Arend Winssen
in 2009, ondernemer van 2008 – Michael Kalkman, C1000 Beuningen
in 2008, ondernemer van 2007 – Menno Loeffen, Jumbo Winssen

Cookieinstellingen