De eerste overwinning voor de welpen van NAS

Zaterdag 17 januari 2015 om 10.00 uur in de ‘Leghe Polder’ speelden de welpen van NAS de wedstrijd tegen Emos uit Schayk.
Vorige week verloor het team nog maar deze zaterdag ging NAS met de overwinning naar huis.

Het eerste doelpunt werd gemaakt door Femke.
Al snel kwamen de welpen op een voorsprong van 3-0 door nog 2 doelpunten die gemaakt werden door Mirre.
Voor de rust scoorden beide teams nog een keer, voor NAS maakte Andrea een punt. De ruststand was 4-1.

Emos scoorde na de rust al snel hun tweede doelpunt. Maar de meiden van NAS lieten zich niet uit het veld slaan.
Andrea scoorde nog twee keer en het nieuwste lid van NAS gooide nummer 7 in de korf. De stand werd 7-2.
Emos kwam nog wel terug en bracht de stand op 7-4.
Voor NAS scoorde Cayenne het laatste doelpunt en daardoor werd de eindstand 8-4.
De meiden hebben ‘kei goed’ gespeeld en wat er wordt geleerd op de training ziet men terug in de wedstrijd.

De strafworpen eindigden in 4-4.

D-Pupillen
De D-pupillen speelden een uitwedstrijd in Wijchen tegen Diosa D2.
In de buitencompetitie had s.v. NAS al van dit team gewonnen.
Ook nu werd de uitwedstrijd, deze keer binnen in de sporthal Arcus, gewonnen.
NAS kwam op voorsprong door een mooi schot van Kirsty.
Het werd snel 0-3 voor NAS, maar Diosa kwam terug tot 2-3.
Werd het dan toch nog spannend?

Met de rust had NAS een 2-4 voorsprong genomen.
Toen hadden Lisa H en Sterre, met een mooie doorloopbal ook al gescoord.
Diosa had enkele sterke speelsters maar bleek toch een maatje te klein. Ook Kirsty scoorde met een prachtig afstandsschot.

De eindstand werd dus 4-7!