Help Miréya naar de finale van het Junior Songfestival

Foto: .

Oud deelneemster en winnares van Beuningen got Talent in 2012, Miréya Derksen, doet mee aan AVRO Junior Songfestival 2015. 

Voorwaarde om met JSF mee te mogen doen is zelf een liedje schrijven en insturen: voor 2015 heeft Miréya met de piano het lied ‘Horizon’  geschreven. “Een bekende van ons, Serge van Eck: Serge Entertaining Productions, heeft de muziekband voor mij gemaakt”, vertelt Miréya. “Daarvoor heb ik de instrumenten mee uitgekozen. De videoclip voor de online inschrijving heb ik helemaal zelf bewerkt (geluid, beeld, foto’s).”

Dit jaar moet je naast je eigen geschreven lied ook een door jou gezongen cover insturen. “Ik heb gekozen voor ‘My heart will go on‘ van Celine Dion. Dat past qua genre bij het nummer dat ik geschreven heb.”

Op 7 maart 2015 sluit de inschrijving en worden de inzendingen op de officiële JSF website geplaatst. Tot die tijd helpt het natuurlijk als veel mensen het filmpje bekijken. Jij kunt dat nu al doen want de inzending van Miréya staat op YouTube.  Leuk is dat je locaties in Beuningen herkent.

Op de foto zie je Miréya met Jochem van Gelder toen zij in 2012 Beuningen Got Talent won. Beuningen Got Talent vindt ook in 2015 plaats. Binnenkort start de inschrijving daarvoor.

 

Cookieinstellingen