SEO Marktplaats laat het najaar goed beginnen

Op vrijdag 7 september 2013 vindt de eerste van zes SEO marktplaats-trainingsdagen plaat. De trainingen op het gebied van SEO, Social media en E-commerce worden door heel Nederland gegeven. De eerste is bij Tulip Inn Venlo.Dit unieke evenement helpt deelnemers op verschillende vlakken vooruit met hun bedrijf. Of u nu net start of al begonnen bent, of u ervaring hebt met social media of niet. U stelt zelf uw dag samen door te bepalen aan welke sessies u deel wilt nemen.

Organisator en initiatiefnemer Daniël de Laat van seomarktplaats.nl organiseert dit evenement in samenwerking met verscheidene trainers.

17 workshops
Een team van sprekers/ trainers geeft tips & trucks over hoe u de vindbaarheid en zichtbaarheid van uw bedrijf op internet meetbaar kunt verbeteren met SEO (zoekmachineoptimalisatie) en social media en hoe u meer conversies weet te realiseren.

Het evenement start om 09.00 uur en eindigt om 18.00 uur. Aansluitend is er een netwerkborrel en netwerkdinner voor de liefhebbers. De eerste sprekers zijn bekend en nu wordt de laatste hand gelegd aan het programma.

Sandor Lokenberg komt vertellen over social media en Linkedin voor gevorderden. Dit doet hij uit eigen ervaring op een informele en interactieve manier. Astrid Nieland geeft onder andere de training Facebook voor beginners en Leon Tindemans komt vertellen over de ins en outs van video marketing. Janine van Millegen neemt je mee op een reis door verschillende mogelijkheden die er zijn op het gebied van online communicatie.

zonehq0pg5hmo3cfkzd09fipb

Verschillende sessies
De deelnemer stelt zelf zijn trainingsdag samen. Er zijn verschillende sessies voor beginners en gevorderden. De deelnemer kan kiezen uit een trainingsdag meer gericht op SEO, social media, e-commerce of een combinatie hiervan. Daarnaast is er aandacht en gelegenheid om één op één adviezen en tips te krijgen van verschillende experts. Zo is er onder andere een SEO-scan mogelijk en kun je vragen stellen aan Google Adwords-specialisten. Ook zijn er verschillende social media- en communicatieadviseurs. Tijdens de netwerkborrel en afsluitend diner kun je ervaringen uitwisselen met andere deelnemers.

Het evenement wordt georganiseerd door SEOmarktplaats.nl. Een website die zich bezighoudt met het samenbrengen en verbinden van opdrachtgevers en opdrachtnemers op het gebied van e-commerce. ”Mijn visie is dat we veel bezig zijn met het denken in losse onderdelen. Als je als bedrijf ècht vooruit wilt, moet je zoeken naar oplossingen die elkaar versterken. SEO, social media en online communicatie zijn geen losse onderdelen. Zoek naar synergie!“, aldus de heer de Laat.

Aan het einde van de SEO marktplaats-trainingsdag weet u hoe u meetbaar de vindbaarheid en zichtbaarheid van uw bedrijf op internet kunt verbeteren en hoe u meer conversies weet te realiseren.

Agenda 2013:
– zaterdag 7 september Tulip Inn Venlo
– zaterdag 14 september Tulip Inn Leiderdorp
– vrijdag 20 september Tulip Inn Oosterhout (NB)
– vrijdag 4 oktober Verenigde Bedrijvencentra Wageningen
– zaterdag 12 oktober Autogrill De Meern (Utrecht)
– woensdag 16 oktober Tulip Inn Amsterdam

Voor meer informatie, filmpjes, tips of voor het bestellen van kaarten ga je naar SEO marktplaats. Klik hier om u aan te melden, en ontvang nu 10% korting met de kortingscode smtbeuningennieuws.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ __ _ _
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit
Beuningen – Ewijk – Weurt – Winssen?
c0x5v5wi4wfjjau1ottyvz29c Klik “Vind ik leuk” op Facebook
i4xifolx6ja8i71xk19osm77h of volg ons via Twitter
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _