Schoolroute in Ewijk wordt veiliger

Foto:

EWIJK, 20 april 2010 – In de Vordingstraat in Ewijk neemt de gemeente diverse maatregelen om schoolgaande kinderen beter te beschermen. Dit gebeurt naar aanleiding van raadsvragen van de partij BN&M over de veiligheid van de schoolroute naar MFA ’t Hart.Zo wordt in de Vordingstraat een paal geplaatst tegen ongewenst parkeren van personenauto’s en een hekwerk om voetgangers te geleiden. Om versnippering van de groenstrook te vermijden, legt de gemeente geen verhard pad aan. Ook zijn er geen extra waarschuwingsborden nodig, omdat er in de Vordingstraat vrij weinig verkeer is.  

EWIJK, 20 april 2010 – In de Vordingstraat in Ewijk neemt de gemeente diverse maatregelen om schoolgaande kinderen beter te beschermen. Dit gebeurt naar aanleiding van raadsvragen van de partij BN&M over de veiligheid van de schoolroute naar MFA ’t Hart.

Zo wordt in de Vordingstraat een paal geplaatst tegen ongewenst parkeren van personenauto’s en een hekwerk om voetgangers te geleiden. Om versnippering van de groenstrook te vermijden, legt de gemeente geen verhard pad aan. Ook zijn er geen extra waarschuwingsborden nodig, omdat er in de Vordingstraat vrij weinig verkeer is.
 

Bron: www.webfm.nl

Cookieinstellingen