Gratis cursus voor barvrijwilligers

Foto:

GEMEENTE, 1 september 2010 – Wat doet u als iemand met een dubbele tong nog een biertje bestelt? En hoe weet u dat een jongere te veel op heeft? Situaties die geregeld voorkomen in de sportkantine of verenigingsgebouwen. In de IVA-training leert u hoe u hiermee om kunt gaan.De trainingIn september en oktober worden door Perspectief en de gemeente Beuningen een aantal IVA-trainingen georganiseerd. Een IVA-training is een Instructie Verantwoord Alcoholschenken. De cursus is vooral gericht op vrijwillige barmedewerkers. De trainingen worden gegeven door Iriszorg en deelname is gratis.Data en locatie14 september (speciaal voor jongerenverenigingen en jongeren) 30 september (speciaal voor sportclubs) 12 oktober (algemeen)De training van 14 september vindt plaats van 19.30 tot 22.00 uur in MFA ‘t Hart in Ewijk (den Elt 17 in Ewijk). De trainingen van 30 september en 12 oktober vinden plaats van 19.30 tot 22.00 uur bij de voetbalvereniging Beuningse Boys (Ooigraaf 2 in Beuningen).Opgeven?U kunt zich opgeven voor de gratis training bij Inez van Veen van de stichting Perspectief, tel: 024-6750939.Opgeven per e-mail kan ook: [email protected] voor vragen over de cursus kunt u bij Inez van Veen terecht.

GEMEENTE, 1 september 2010 – Wat doet u als iemand met een dubbele tong nog een biertje bestelt? En hoe weet u dat een jongere te veel op heeft? Situaties die geregeld voorkomen in de sportkantine of verenigingsgebouwen. In de IVA-training leert u hoe u hiermee om kunt gaan.

De training
In september en oktober worden door Perspectief en de gemeente Beuningen een aantal IVA-trainingen georganiseerd. Een IVA-training is een Instructie Verantwoord Alcoholschenken. De cursus is vooral gericht op vrijwillige barmedewerkers. De trainingen worden gegeven door Iriszorg en deelname is gratis.

Data en locatie
14 september (speciaal voor jongerenverenigingen en jongeren)
30 september (speciaal voor sportclubs)
12 oktober (algemeen)

De training van 14 september vindt plaats van 19.30 tot 22.00 uur in MFA ‘t Hart in Ewijk (den Elt 17 in Ewijk). De trainingen van 30 september en 12 oktober vinden plaats van 19.30 tot 22.00 uur bij de voetbalvereniging Beuningse Boys (Ooigraaf 2 in Beuningen).

Opgeven?
U kunt zich opgeven voor de gratis training bij Inez van Veen van de stichting Perspectief, tel: 024-6750939.
Opgeven per e-mail kan ook: [email protected].
Ook voor vragen over de cursus kunt u bij Inez van Veen terecht.

 

Cookieinstellingen