Herschikking ruimten in ’t Hart ten behoeve van senioren

Foto:

EWIJK, 3 september 2010 – Kulturhus ’t Hart heeft amper ruimte voor de senioren waardoor zij zijn aangewezen op ruimten die gespreid liggen in het gebouw. Die ruimten liggen ook met name op de bovenverdieping wat moeilijk bereikbaar is voor de mindervalide oudere.Het bestuur van de Stichting MFA en de KBO voor senioren Ewijk hebben daarom een voorstel ingediend tot herschikking van de ruimten. Hierbij worden ruimten van de basisscholen op de benedenverdieping geschikt gemaakt voor gebruik door de senioren. Door de opsplitsing van het besluitvormingstraject van het accommodatiebeleid kan hier op korte termijn een besluit over genomen worden en tot uitvoer overgegaan worden.

EWIJK, 3 september 2010 – Kulturhus ’t Hart heeft amper ruimte voor de senioren waardoor zij zijn aangewezen op ruimten die gespreid liggen in het gebouw. Die ruimten liggen ook met name op de bovenverdieping wat moeilijk bereikbaar is voor de mindervalide oudere.

Het bestuur van de Stichting MFA en de KBO voor senioren Ewijk hebben daarom een voorstel ingediend tot herschikking van de ruimten. Hierbij worden ruimten van de basisscholen op de benedenverdieping geschikt gemaakt voor gebruik door de senioren. Door de opsplitsing van het besluitvormingstraject van het accommodatiebeleid kan hier op korte termijn een besluit over genomen worden en tot uitvoer overgegaan worden.

Cookieinstellingen