“Blijk van waardering” voor Het Beuningen Nieuws

Foto:

EWIJK/BEUNINGEN, 7 april 2011 – Vlak voor de bekendmaking van de Beuningse Ondernemer van het jaar 2010 kwam de jury met een voor Het Beuningen Nieuws wel zeer leuke mededeling. Het beeldmateriaal en de geluidskwaliteit is helaas niet van geweldige kwaliteit maar het gesprokene is uitgetypt zodat u het hopelijk toch kunt volgen.Aan het woord zijn jurylid Wilma Göttgens, gastspreekster Marlies Claasen (bekend van Omroep Gelderland) en Malva Castelijns (redactie Het Beuningen Nieuws).

EWIJK/BEUNINGEN, 7 april 2011 – Vlak voor de bekendmaking van de Beuningse Ondernemer van het jaar 2010 kwam de jury met een voor Het Beuningen Nieuws wel zeer leuke mededeling. Het beeldmateriaal en de geluidskwaliteit is helaas niet van geweldige kwaliteit maar het gesprokene is uitgetypt zodat u het hopelijk toch kunt volgen.

Aan het woord zijn jurylid Wilma Göttgens, gastspreekster Marlies Claasen (bekend van Omroep Gelderland) en Malva Castelijns (redactie Het Beuningen Nieuws).

  “We hebben als jury nog iemand die wij speciaal willen waarderen.”
Dus eigenlijk iemand die niet genomineerd is? Hoe zit dat dan, waarom niet?”
“Nou, die is niet genomineerd want bij een nominatie kijk je naar zes criteria.

Daar hou je al rekening en uiteindelijk moet je daar de winnaar uit halen. En een van de criteria is de continuïteit van het bedrijf en dit is een bedrijf dat vrij kort  bestond en dat is de reden dat ze niet bij de genomineerden zat.”

“Maar wel een soort van eervolle vermelding, blijk van waardering?”
“Absoluut een blijk van waardering en die gaat uit naar Malva Castelijns.”

Ik feliciteer je met “de blijk van waardering.”
“Malva brengt evenementen en organisaties en organisatoren bij de mensen op een hele vriendelijke manier. Er wordt heel veel georganiseerd, en mooie dingen gedaan, ook in het kader van de sponsoring, veel activiteiten in de gemeente. Maar die verdwijnen soms of je komt er niet achter of je weet niet waar het is en wat Malva doet is dat op de website beuningen.nieuws verzamelen en zij zorgt ervoor dat het geplaatst wordt. [Beuningen-punt-nieuws, let u op? 🙂 ] Ik hoop dat iedereen daar gauw gaat kijken want het is zeer de moeite waard en het is een heel mooi initiatief en er zijn heel veel mensen erg enthousiast over.”

“Wist je nou al van tevoren van ja ik voldoe niet aan de criteria?”
“Ja, maar ik dacht : ik moet de publiciteit hebben.”
“Nou, ik zeg het is gelukt!?”
“Die publiciteit is niet voor mij persoonlijk maar voor de website zodat ook de mensen die alles organiseren via dat de publiciteit krijgen die ze verdienen.”
“Ja, maar wat ik begrijp, is dat je dit helemaal alleen doet?”
“Ja, dat klopt. Hoeveel uur per week? Heel veel.”
“Ik wens je ontzettend veel succes en ik hoop dat het over heel veel jaren nog bestaat zodat je dan voldoet aan die criteria en gewoon ondernemer van het jaar kan worden!”

 

Cookieinstellingen