Handig leren = leuker leren

Foto:

BEUNINGEN – GO for Kids en Onderwijspraktijk Alleskids.nu gaan in 2014 samenwerken.
Als extra service aan de BSO wordt de mogelijkheid aangeboden om in
groepsverband de cursus “Handig leren = leuker leren” te volgen.De cursus is bedoeld voor kinderen uit de bovenbouw van de basisschool en uit de brugklas van het voortgezet onderwijs. GO for Kids organiseert de activiteit op één van hun locaties, Alleskids.nu verzorgt inhoudelijk de cursus.

Marja Teunissen van Onderwijspraktijk Alleskids.nu. geeft deze cursus. Zij is afgestudeerd “Master SEN” (Special Educational Needs) en heeft ruime ervaring als begeleider voor kinderen op het gebied van hun leer- en sociaal-emotionele ontwikkeling.  In haar eigen praktijk verzorgt zij individuele trajecten voor remedial teaching, CITO training en kinder/jeugdcoaching en geeft tekenlessen (de tekenclub).

De cursus bestaat uit 7 lessen van een uur. De kinderen leren hoe ze op een handige manier woordjes en begrippen kunnen leren, een mindmap en samenvatting maken en hoe je jezelf kunt overhoren. Kinderen van GO for Kids kunnen tegen een gereduceerd tarief aan deze cursus deelnemen. De cursus staat echter open voor alle kinderen in de gemeente Beuningen.

De cursus start op de eerste donderdag na de carnavalsvakantie op donderdag van 16.00 – 17.00 uur en is wekelijks op een locatie van GO for Kids (Brede school De Fontein).

GO for Kids zorgt ervoor dat de deelnemende kinderen van de BSO op de afgesproken tijd op de juiste locatie zijn. Kinderen die op een andere dag dan de donderdag naar de BSO gaan, kunnen zich natuurlijk ook aanmelden voor deze service, evenals kinderen die niet naar de BSO gaan.

Half februari volgt, bij voldoende belangstelling, een informatiebijeenkomst.
Heeft u belangstelling? Geef uw kind op via [email protected] of 06-16799060. U krijgt dan ook bericht over de informatiebijeenkomst.

Cookieinstellingen