Volgend jaar nog méér Schlagers op Weurts Oktoberfest

Foto:

Vooraf zagen veel Weurtenaren het Oktoberfest in Het Centrum al zitten. Met flink wat bier, worst en muziek van die Schlager Bruder werden de verwachtingen meer dan waar gemaakt. Weurt en omgeving kijken uit naar volgend jaar!

Met twee soorten bier: Heineken en Warsteiner in grote pullen, broodjes bokworst met zuurkool en vele leuk geklede gasten zat de stemming er helemaal in.
“Ik hoorde van veel Weurtenaren dat ze dit idee van het Centrum heel leuk vonden”, zegt Ans Burgers van Café Partycentrum Het Centrum in Weurt. “Weurt meer leven in blazen, als ik het zo mag noemen. Vanwege de vele en leuke reacties had ik wel verwacht dat het druk zou worden. We begonnen met het dweilorkest al mo we krupe. Tussendoor muziek verzorgd door een dj en later op de avond die Schlager Bruder. Dit laatste sloeg in als een bom! Iedereen ging de vloer op en ging los. Velen riepen: volgend jaar komen we weer….. dan zorgen we voor nog méér Schlagers.”
oktoberfest-2
Diverse activiteiten worden vanuit Het Centrum georganiseerd.
De volgende activiteit is op  1 november de Gruwelnacht, georganiseerd door fanfare N.A.G. met als start en eindpunt het Centrum. Er speelt die avond ook een dj in het Centrum. Iedereen komt dus gruwelijk aan zijn trekken.
 
En dan is er 22 november 2014 een Quiz over Weurt. Wel van te voren inschrijven per groep 3-5 personen per team met aansluitend een gezellige feestavond. Meer info in de Agenda.
Cookieinstellingen