Lezing over 50+ Met Perspectief bij Dekker v.d. Vegt

Foto:

Donderdag 6 november kunt u bij Dekker v.d. Vegt een lezing bijwonen over 50+ Met Perspectief, Door welke bril wil je kijken? geschreven en gegeven door Adri van der Kemp. Hij vertelt over mensen die na hun ontslag in staat waren een positieve wending te geven aan hun leven. Hoe is hen dat gelukt?

Aanvang: 19.30 uur, gratis entree.
In 50+ Met Perspectief tekent Van der Kemp zijn ervaringen in loopbaanadvies op. Samen met journalist Hans Walraven heeft hij veertien mensen geïnterviewd, die in staat waren om na hun ontslag een positieve wending aan hun leven te geven. Hij zet de ervaringen in een bredere sociologische en psychologische context. Wat gebeurt er met (oudere) mensen die werkloos worden? Hoe kunnen ze vermijden weg te zakken in een moeras van negativisme en apathie?
50+ Met Perspectief staat vol met suggesties en praktische tips, maar is geen simpel how to do-boek. Het is bedoeld voor mensen die willen leren van positieve ervaringen van lotgenoten en die zelf aan de slag willen gaan om hun toekomst een nieuwe richting te geven.
Adri van der Kemp (63) is al meer dan 25 jaar werkzaam op het gebied van mens en werk. Sinds 1996 doet hij dit in zijn loopbaanadviesbureau BHP Groep Nijmegen/Arnhem.
U bent van harte welkom.
Dekker v.d. Vegt boekverkopers
Marikenstraat 29, 6511 PX Nijmegen, 024 3020130
50-plus-met-perspectief
Cookieinstellingen