Ewijk is los en op zoek naar foto’s

Foto:

Tijdens Ewijk gaat los werd een goed begin gemaakt voor de start van een nieuw carnavalsseizoen. Hoogtepunt van de avond was het voorstellen van de prinsenkandidaten.Als echte piraten betraden de kandidaten het podium en begon het eerste speurwerk naar de nieuwe prins van Zottendael. Wie oh wie zal aankomend jaar met de scepter gaan zwaaien? Elf dolenthousiaste prinsenkandidaten stelden zich voor aan het publiek, maar slechts één van hen krijgt de wel geëerde taak als Prins. De ene piraat was nog zenuwachtiger dan de andere.

De kop is er af, de voorbereidingen voor een nieuw spectaculair carnavalsseizoen zijn in volle gang. CV de Dijkvelders leeft toe naar de pronkzitting en de daarop volgende carnavalsdagen en de Nacht van Ewijk. Al met al is het een mooi vooruitzicht voor 2015.

Carnavalskrant
Ook zijn de voorbereidingen voor de carnavalskrant in volle gang.
CV de Dijkvelders is daarom op zoek naar leuke carnavalsfoto’s van bijvoorbeeld de optocht, je leukste carnavalsoutfit of van kinderen tijdens de carnaval.
Deze foto’s kunnen worden aangeleverd via [email protected] 
De diverse foto’s worden gepubliceerd in de carnavalskrant, die in heel Ewijk bezorgd wordt. Dus wacht niet langer en lever een leuke, vrolijke carnavalsfoto aan.
Alvast heel erg bedankt!!

De Dijkvelders zien jullie allemaal graag tijdens de pronkzitting op zaterdag 17 januari 2015 en de jeugdpronkzitting op zondag 18 januari 2015.
Zet ook alvast de prinsenreceptie in de agenda, zondag 25 januari 2015.

Foto’s: Ronald de Baat

afbeelding-1

Cookieinstellingen