Centrumondernemers over komst Van Cranenbroek

Foto:

Niet echt moeilijk te voorspellen is wie er problemen mee hebben en wie niet. Ondernemers die directe concurrentie ervaren staan er negatief tegenover. Ondernemers zonder producten uit het assortiment van Van Cranenbroek zijn juist positief omdat zij een mogelijk toegevoegde waarde zien in de komst van een filiaal in Beuningen. 

Voorstanders vinden het positief omdat zij hopen op meer bezoekers in de winkel. Asjen Bulten van Dierenspeciaalzaak is tegen. Hij vindt het te groot omdat het met 15.000 m2 even groot is als het centrum van Beuningen. “Je hoeft geen econoom te zijn om te voorspellen dat het mis gaat in het centrum. Wij zijn er dus niet blij mee.”
Krenten uit de pap
Renald Burgers van het Kadopaleis stelt dat je het als ondernemer van ‘de krenten uit de pap’ moet hebben. De carnavalsperiode zorgt bij hem voor een belangrijke omzet. Renald: “Van Cranenbroek heeft een afdeling carnavalsartikelen die net zo groot is als mijn winkel. Ik zie het als oneerlijke concurrentie en ik moet maar zien of ik met alleen de pap de winkel open kan houden.”
WebTv heeft een rondje door het centrum gemaakt en ondernemers naar hun mening gevraagd. Klik hier om de uitzending vanaf 10:42 min te zien.
Dit bericht is een Facebook-hoogtepunt
meer dan 1.000 bereikte personen op FB)
Gerelateerd(e) bericht(en)
Cookieinstellingen