Nestkastjes timmeren

Foto: dijkmagazijn

Het Dijkmagazijn wordt op woensdag 25 februari een echte timmerwerkplaats.
De Beuningse vogels zullen er blij mee zijn, want op deze gezellige knutselmiddag worden er vogelhuisjes getimmerd, geschilderd en versierd.

De vogels in je eigen tuin krijgen een prachtig huisje om in te wonen en te schuilen. Voor vogels is het soms best lastig om in een woonwijk een goede plek te vinden voor hun nestje. Met een mooi vogelhuisje lok je vogels naar jouw tuin of balkon, zodat ze er tot in de late lente kunnen huizen. Het Dijkmagazijn zorgt voor op maat gezaagde plankjes die je zelf in elkaar schroeft.

Daarna kun je het huisje beschilderen. Met schutkleuren, of juist vrolijke kleurtjes, zodat de bewoners hun huisje goed kunnen herkennen! Net wat je zelf mooi vindt, of wat vogels mooi zullen vinden. Met een beetje geluk kun je de hele lente genieten van een vrolijke familie fladderaars!

Deze Waalwoemi-activiteit wordt mogelijk gemaakt door Beuningen Samen in Beweging en Beleef de Waal.

(Groot)-ouders mogen gratis meedoen, en voor de eerste vier helpende ouders zijn er kortingsbonnen voor een volgende activiteit.
Info en evt. reserveren: 024-6777000 en [email protected]. Zie voor volledige Waalwoemi-agenda hetdijkmagazijn.nl en facebook.com/dijkmagazijn.

Activiteit:Nestkastjes bouwen voor Waalwoemi’s
Datum: Woensdag 25 februari 2015
Aanvang: van 14.00 tot 15.30 uur
Doelgroep: kinderen van 7 tot 13 jaar met een maximum van 12 kinderen
Entree: € 4,50 inclusief materiaal en drankje. .
Locatie: Het Dijkmagazijn
Adres: Dijk 41 Beuningen
Cookieinstellingen