Kampioenslied NEC op CD

Foto: HKN

Jean Knipping jr en sr en alle voorzitters van de supportersverenigingen van NEC gaan aanstaande zaterdag 28 februari om 10.00 uur in studio Queens, Professor Lorentzlaan 24, 5021 NS Tilburg een kampioenslied voor NEC opnemen.

Er worden 1.000 cd s van het nummer geperst. De verkoopprijs is € 4,99. Een gedeelte van de opbrengst zal terecht komen bij de kinderen van de onlangs tragisch overleden NEC supporter Rocky Hellegers. Bedrijven worden opgeroepen om een speciaal pakketje van 20 cd s af te nemen. Ook zullen leden van de supporters verenigingen de cd aan de supporters aan gaan bieden. Dat gebeurt aan de toegangspoorten, de keuze van de wedstrijd zal in overleg met NEC geschieden.

Foto: HKN
Vorig jaar werd, voorafgaand aan het HKN-feest ter ere van 15 jaar HKN, een groepsfoto gemaakt. Rocky was medeorganisator. Dat wilde hij graag nog een keer doen. Weer alle jongens bij elkaar roepen voor een nieuwe groepsfoto van jongens van East Side en HKN. Na het tragische ongeval vorige week dinsdag heeft HKN die taak op zich genomen, dinsdagavond kwamen ze weer bij elkaar. Zoals ze zelf zeggen: “Voor jou Rocky!”

(De foto zal binnenkort op posterformaat gedrukt worden en worden verkocht. De opbrengst zal naar Binny en de kinderen gaan.)

Cookieinstellingen