25 jaar Dennissen Schilderwerken

Foto: dennissen-schilderwerken-glasisolatie-bv

In 2016 viert Dennissen Schilderwerken graag samen met u het 25-jarig bestaan.

Op 1 januari 1991 heeft Henk Dennissen het schildersbedrijf, waar hij al 20 jaar werkzaam was en het schildersvak heeft geleerd van Nol Daanen, volledig overgenomen en voortgezet onder de naam Dennissen Schilderwerken.

Dennissen Schilderwerken is, net als het bedrijf van Nol en later Jan Daanen, een echt familiebedrijf waarbij Diny Dennissen vanaf de overname de boekhouding, telefoon en alle andere werkzaamheden verbonden aan het hebben van een eigen bedrijf uitvoert. Dochter Liset heeft haar daarin ook nog enkele jaren op zaterdag ondersteund.

Dennissen Schilderwerken is uitgegroeid tot een bedrijf met een vaste groep van 5 man personeel waarbij naast schilderwerk ook veel glas wordt geplaatst. In 2007 heeft de zoon Tom besloten om zich het schildersvak eigen te maken en is hij bij Dennissen Schilderwerken in dienst gekomen. Passend bij de traditie is Tom sinds 1 januari 2014 mede-eigenaar geworden van Dennissen Schilderwerken om het familiebedrijf voort te zetten.

Qua insteek is er weinig veranderd in al die jaren. Nog steeds staat kwaliteit en service voorop en zijn Henk & Tom bekende gezichten bij de vaste klanten. Aandacht voor de klant en meedenken is een groot aandachtspunt. Om het jubileum samen met u te vieren zullen er door het jaar heen enkele leuke acties voor u als klant volgen.

Houd de website www.dennissenschilderwerken.nl in de gaten!

1975_Nol_Jan_HenkHenk_Dennissen_1975_website

Cookieinstellingen