Kom je ook een potje stoepranden?

Foto:

Woensdag 13 juni, de dag van de Nationale Buitenspeeldag, organiseert Beuningen Samen in Beweging in samenwerking met Jantje Beton en de Woemisoos van Jeugdactiviteitencentrum Hot Spot van 13:30-16:30 uur voor het tweede jaar de Beuningse kampioenschappen Stoepranden.

Iedereen kent het spelletje ‘’stoepranden’’ toch nog wel?  Samen met je vriendjes de bal tegen de stoepranden gooien en kijken wie er de meeste punten uiteindelijk heeft. In sommige wijken is het helaas bijna niet meer mogelijk om dit spel te spelen omdat in veel wijken de stoepranden zijn verdwenen. Vandaar dit oud-Hollandse spel tijdens de Nationale Buitenspeeldag bij het Jeugdactiviteitencentrum Hot Spot, waar hele goede stoepranden voor de deur liggen.

Jantje Beton zet zich al 50 jaar lang in voor spelen door het creëren van speelplekken en het organiseren van speelactiviteiten.  Thema van dit jaar: ‘’Stop nooit met spelen!’’.

Jantje Beton is heel enthousiast dat ook in Beuningen tijdens de Nationale Buitenspeeldag een speelactiviteit wordt georganiseerd.

Het kampioenschap stoepranden is van 13:30 uur tot 16:30 uur bij Rijstveld 4 in Beuningen.

Kinderen uit groep 3 t/m 8 zijn van harte welkom. Inschrijven kan via [email protected]; vermeld je naam, klas, school en je leeftijd.

Inschrijven kan ook op woensdag 13 juni tussen 13:30 en 13:45 uur bij Jeugdactiviteitencentrum Hot Spot.

Cookieinstellingen