Kerstvakantie bij poppentheater Tingeling

Foto: Poppentheater Tingeling

Op vrijdag 28 en zaterdag 29 december om 14.00 uur wordt ‘Het tovervisje’ gespeeld, naar een sprookje van Grimm. Voor kinderen van 3 tot 7 jaar.

Het tevreden kaboutermannetje Piggelmee  woont met zijn vrouwtje aan het strand en gaat elke dag de zee op om een visje te vangen. Op een dag ontmoet hij een hele mooie vis, het tovervisje! Van deze vis mag hij wensen doen. Piggelmee hoeft niet zoveel, maar zijn vrouwtje ruikt haar kansen. Eerst eten, dan een huis en nog veel meer. Steeds moet Piggelmee het visje roepen om nieuwe spullen. Als dat maar goed afloopt. .

Op zondag 30 dec volgt om 10.30 uur ‘Eendje heeft het koud’ voor kindjes van 2 tot 4 jaar.

Het heeft gesneeuwd en kabouter Tingeling rent naar buiten om samen met Ploem de eekhoorn een sneeuwpop te maken. Hierbij verliest hij zijn muts.

Een klein eendje waggelt door het bos, moe, koud en hongerig. Wat ligt daar? Hij voelt. Dat is lekker warm op zijn kopje!

Ondertussen gaan Ploem en Tingeling op zoek naar de muts. Maar wat als zij het eendje vinden? Tingeling wil zijn muts graag terug, maar hoe moet het dan met het eendje??

Op woensdag 2, donderdag 3 en vrijdag 4 januari gaat het poppentheater om 14.00 uur verder met de voorstelling ‘De Stippelboom’ voor kinderen van 3 tot 8 jaar.

Kabouter Tingeling en zijn vriendje  Ploem de eekhoorn krijgen in het bos een nieuwe bewoner: een aap, weggelopen uit het circus. Tingeling kan het meteen heel goed met hem vinden en dat vindt eekhoorn Ploem maar niets, zeker niet als die aap ook nog in een boom náást hem komt wonen. En wat doen die rare stippen op de boom van aap?

Adres: Tempelstraat 6 in Beuningen. Kosten 4 euro p.p.

Graag reserveren: 024-6777034 of via de website.

Voor meer info www.poppentheatertingeling.nl

Cookieinstellingen