Avondje stand-up comedy in Theater de Molen

Theaterdeuren mogen vanaf donderdag 19 november weer open, dus dit is je kans om juist zaterdagavond van die bank af te komen en erop uit te gaan!

Iedereen kent het Cameretten Festival en het Leids Cabaret Festival, maar nu is er ook Let’s Make Comedy. De Vereniging Gelderse Podia geeft met dit nieuwe festival nieuw talent de kans om op een open podium bij één van de deelnemende Gelderse podia vlieguren te maken.

De winnaar van de allereerste editie van Let’s Make Comedy Festival is Kim van den Heuvel uit België. Hij is briljant, snel en zeer komisch. De overige finalisten van deze tour zijn: José Schuringa; subtiel en creatief. Rami Nima; donkere en merkwaardige humor. Tim Kroezen; betaman, optimist en pessimist.

Master of Ceremony van deze avond is Wilko Terwijn; Wilko is sinds 1995 stand-up comedian en heeft sindsdien overal wel gespeeld. Van New York tot Lowlands en alles daartussen. Hij is één van de vaste hoofdschrijvers van de Comedy Central Roasts. Ondanks de talloze tv-projecten en zijn werk als Creative Executive bij PnPMedia is stand-up comedy nog steeds zijn eerste liefde en treed hij met grote regelmaat op in het land.

Zaterdag 21 november, aanvang 20:30 uur
Reserveren kan via www.theaterdemolen.nl

Reacties