Lentefeesten Beuningen: braderie, muziek en gezelligheid

Foto: Lentefeesten

De jaarlijkse Lentefeesten in Beuningen zijn weer in aantocht, belovend drie dagen vol gratis entertainment, activiteiten en livemuziek voor jong en oud. Een hoogtepunt van dit jaar is de bruisende braderie die plaatsvindt op zondag 2 juni van 11.00 tot 17.00 uur.

Met maar liefst 150 kraampjes belooft de braderie een gezellige mengelmoes te worden van lokale ambachten, heerlijk eten en diverse snuisterijen. Maar dat is niet alles! Terwijl u langs de kraampjes slentert, zullen ook de winkels hun deuren openen en is er volop gelegenheid voor demonstraties en activiteiten, waaronder een aantal aangeboden door de lokale scouting.

Wie even op adem wil komen, kan neerstrijken op het horecaplein, dé plek om te ontspannen onder het genot van een dampende kop koffie, een verfrissend glas thee, of een ander dorstlessend drankje. En terwijl u zich tegoed doet aan deze versnaperingen, wordt de sfeer verder opgevrolijkt door de opzwepende klanken van de showband die live optreedt.

De Lentefeesten heten iedereen van harte welkom vanaf 11.00 uur op zondag 2 juni. Mis dit bruisende evenement niet en kom genieten van een dag vol gezelligheid, muziek en leuke activiteiten voor het hele gezin!

Cookieinstellingen