MHCB Meiden B1 spelen gelijk tegen Upward

In een mooie wedstrijd bleven de meiden B1 van MHCB steken op een gelijkspel (1-1).Eerste helft
De wedstrijd werd gestart met het geven van een handje aan de tegen stander. Toen het fluitsignaal klonk begonn het team matig aan de wedstrijd en meteen in de 1e minuut maakte ze een fout, waardoor Upward een counter kreeg en scoorde. Het team probeerde  alle fouten weer te herstellen en door te hockeyen. Het scoren lukte nog niet helemaal, de bal ging de goal maar niet in. Met een achterstand van een doelpunt werd de 1e helft afgesloten.

Tweede helft
Na een peptalk van de coaches in de rust gingen de meiden er weer vol tegenaan, ze begonnen de tweede helft sterk. Al vrij snel werd er gescoord uit de strafcorner, de stand werd 1-1! Daarmee werd het gevoel bevestigd dat de meiden konden winnen. Helaas lukte het nog steeds niet om te scoren, zoals bij 2 net gemiste strafcorners. Gelukkig zorgde de verdediging ervoor dat er niet gescoord werd door de tegenpartij en zo bleef de stand 1-1. Al met al was het een mooie wedstrijd!