Boys A1 moeten nog een keer terug

De A1 van Beuningse Boys moest voor de beker naar Juliana ’31 in Malden. Ondanks een 0-1 stand moeten de Boys nog een keer naar Malden.In de eerste helft tikte Juliana ’31 er lustig op los, maar behalve een buitenspel doelpunt kwam de ploeg uit Malden niet tot scoren. De Boys hadden zichtbaar moeite met de tegenstander, maar kwamen toch een paar keer gevaarlijk voor het Maldense doel. De ruststand was 0-0 en en voor beide coaches was er in de rust werk aan de winkel.

De tweede helft werden er aan Beuningse kant aanvallers bijgezet en dit leverde al snel een doelpunt op. De 0-1 was toch niet de eindstand, want de scheidsrechter blies acht minuten voor tijd af, omdat het te donker was geworden.

Deze acht minuten zullen eerdaags nog ingehaald moeten worden om een definitieve einduitslag op papier te krijgen.

Tekst/foto’s: Photop.nlLike op Facebook.com/photop.nl