Training Meldcode huiselijk geweld en kindermishandeling

Foto:

Bent u een professional in de zorg en wilt u meer weten over het melden van huiselijk geweld en kinder- en ouder(en)mishandeling? Kom dan naar de gratis trainingsavond op maandag 19 januari 2015 van 18.45 tot 22.00 uur in het Molenhuis in Beuningen.

Meldcode Huiselijk Geweld
Vorig jaar is de wet Meldcode Huiselijk Geweld ingegaan. Dat betekent dat u als professional in de zorg volgens de stappen van deze meldcode moet werken als u een vermoeden heeft van huiselijk geweld, kindermishandeling en ouder(en)mishandeling. Om iedereen te helpen zich de stappen van de meldcode eigen te maken organiseert de gemeente Beuningen voor de tweede keer een trainingsavond. Deze wordt gegeven door trainersgroep Wilde Kastanje . Kijk voor meer informatie op www.wildekastanje.nl.
Aanmelden
Op 4 november vond de eerste trainingsavond  ‘Omgaan met de Meldcode’ plaats. Ruim 80 professionals waren razend enthousiast na deze inspirerende avond. Daarom is er besloten om de trainingsavond nogmaals te organiseren. Komt u ook op 19 januari? Meld u zich dan aan voor 15 december. Stuur een e-mailbericht naar [email protected]. Vermeld hierin uw naam, organisatie en voor welke groep u belangstelling heeft: ouderenmishandeling of kindermishandeling en partnergeweld. Stimuleer ook uw collega’s en branchegenoten om zich aan te melden.
Cookieinstellingen