Rotaryclub Wijchen Beuningen Tweestromenland Golftoernooi 2024 ondersteunt liefdadigheidsdoelen

Foto: Pexels via Pixabay

Op vrijdag 14 juni 2024 zal de Rotaryclub Wijchen Beuningen Tweestromenland (WBT) haar 26e jaarlijkse golftoernooi organiseren op Golfbaan De Berendonck, BurgGolf Wijchen. Dit prestigieuze evenement trekt jaarlijks golfers uit de regio en ver daarbuiten voor een dag vol sportiviteit en sociale verbondenheid.

De golfers worden verwelkomd met koffie en gebak voordat ze de uitdagende golfbaan betreden, waarvan zeven holes zich bevinden op een schilderachtig schiereiland. Tijdens de wedstrijd kunnen de deelnemers genieten van een lunchpakket om hun energieniveau op peil te houden. Na afloop van de wedstrijd staat een gezellige borrel en maaltijd klaar om de dag in stijl af te sluiten.

Inschrijving is mogelijk zowel individueel als in teamverband, waarbij de deelnemers kunnen kiezen voor een flight van vier personen. Het golftoernooi wordt gespeeld volgens het Texas Scramble systeem met Stableford telling, wat zorgt voor een eerlijke competitie en spanning tot het laatste moment.

De opbrengsten van het golftoernooi zullen worden verdeeld onder twee belangrijke goede doelen. Ten eerste zal de Stichting Voedselbank Wijchen & Beuningen worden ondersteund, die voedselpakketten verstrekt aan mensen die leven onder de armoedegrens. Daarnaast zal er steun zijn voor Stichting Mama Alice in Peru, die zich inzet voor kansarme kinderen en jongeren in de regio Ayacucho.

De Rotaryclub Wijchen Beuningen Tweestromenland nodigt golfers en liefhebbers van liefdadigheid van harte uit om deel te nemen aan dit bijzondere golftoernooi. Door deel te nemen aan dit evenement, dragen deelnemers direct bij aan het ondersteunen van deze twee belangrijke goede doelen en helpen ze mee om positieve veranderingen te bewerkstelligen in zowel lokale als internationale gemeenschappen.

Cookieinstellingen