Beuningse Boys boekt 3e zege op rij

Op een zonovergoten Sportpark De Ooijgraaf trapten Beuningse Boys en SCH af voor hun onderlinge duel. Voor SCH trainer Wim Wouterse was dit een speciaal duel, daar hij een aantal jaar assistent trainer was bij De Boys.Eerste helft (1-0)
Beide teams zijn in de openingsfase aan elkaar gewaagd.
Het spel speelt zich voornamelijk op het middenveld af en voor beide doelen gebeurd er nog weinig. Tot aan de 18e minuut. Het is Lars van de Coolwijk die in het strafschopgebied ondersteboven wordt gelopen en scheidsrechter Derks wijst naar de stip. Glenn Muller weet wel raad met de pingel en zet Beuningse Boys op een 1-0 voorsprong. Hierna is het SCH wat enigszins aandringt maar verder dan een aantal corners waar geen gevaar uit voort komt komen ze niet.

Tweede helft
(3-0)
In de 2e helft doen beide teams nog steeds niet onder voor elkaar en golft het spel op en neer. Veel uitgespeelde kansen zijn er niet al is Patrick van Leeuwe dichtbij 2-0 met een schuiver die net naast gaat. In de 79e minuut komt Beuningse Boys dan toch op 2-0 als Luc Kuerten met een afstandschot doel weet te treffen.
Hierna probeert SCH het nog wel maar zijn het De Boys die vijf minuten voor tijd het duel in het slot gooien als Tim van Bon een vrije trap mag nemen, deze gekeerd ziet worden door de keeper maar Patrick van Leeuwe het meest attent reageert en de bal alsnog in het doel weet te tikken.

Zo wint Beuningse Boys dus opnieuw en heeft het geen kansen weggegeven.
Enig smetje op deze wedstrijd is wel dat De Boys zowel Hein Rossen als Perrin Muller met een blessure het veld zagen verlaten.

Zondag staat er opnieuw een thuiswedstrijd op het programma. Dan is het Arnhemse SML te gast op Sportpark De Ooijgraaf. De aftrap is opnieuw om 14.30 uur.

Tekst/foto’s: Niels Eggenhuizen/Photop