Aanhoudingen in centrum

BEUNINGEN/NIJMEGEN, 1 mei 2010 – In de avond en nacht van Koninginnedag hield de politie in het centrum van Nijmegen meerdere personen aan. Deze personen, veelal onder invloed van alcohol, werden onder andere aangehouden voor het niet voldoen aan een bevel of vordering, belediging en mishandeling.MishandelingRond 21.30 uur ontstond er in het centrum van Nijmegen een opstootje bij een café. Een 29-jarige man uit Beuningen sloeg hierbij een 26-jarige Nijmegenaar. Hij werd aangehouden en voor verhoor overgebracht naar het bureau. Het 26-jarige slachtoffer deed aangifte van mishandeling. Zaterdagmorgen kon de 29-jarige man weer naar huis. Proces-verbaal is tegen hem opgemaakt.

BEUNINGEN/NIJMEGEN, 1 mei 2010 – In de avond en nacht van Koninginnedag hield de politie in het centrum van Nijmegen meerdere personen aan. Deze personen, veelal onder invloed van alcohol, werden onder andere aangehouden voor het niet voldoen aan een bevel of vordering, belediging en mishandeling.

Mishandeling
Rond 21.30 uur ontstond er in het centrum van Nijmegen een opstootje bij een café. Een 29-jarige man uit Beuningen sloeg hierbij een 26-jarige Nijmegenaar. Hij werd aangehouden en voor verhoor overgebracht naar het bureau. Het 26-jarige slachtoffer deed aangifte van mishandeling. Zaterdagmorgen kon de 29-jarige man weer naar huis. Proces-verbaal is tegen hem opgemaakt.

 

 

 

 

 

Cookieinstellingen