Molletje Bim wil graag leren vliegen

Foto:

Molletje Bim is een slim en opgewekt dier. Hij zou heel graag leren
vliegen. Hij woont in een tuin waar ook een sluwe kat woont. Op een dag
komt er een vogeltje aangevlogen. Het jonge diertje is zijn mama kwijt.De ondeugende kat weet het vogeltje te vangen, maar net op tijd bevrijd het molletje het jonge dier. Het gewonde vogeltje Piep wordt meegenomen naar dokter Hond die hem weer helemaal beter maakt.  Bim en het vogeltje worden al gauw hele goeie vrienden. Zal het vogeltje zijn mama terug vinden? En zal Molletje Bim leren vliegen?

Molletje Bim is een avontuurlijke, luchtige en muzikale voorstelling die je meeneemt naar de gezellige en kleurrijke wereld van het molletje en zijn vriendjes. De muziek is een bewerking van stukken van Mozart, Vivaldi en Strawinsky.

Christina Boukova is afkomstig uit de Oekraïne. Samen met Gilian Dierdorp (technicus en decorontwerper) vormt zij Poppentheater Koekla. Haar spel is dynamisch, verrassend en getuigt van een grote liefde voor het theater. Gesubsidieerd door Boschuysen Fonds, VSB Fonds en het Fonds voor de Podiumkunsten. Dingt mee naar de Zapp theaterprijs met Molletje Bim. Ze werken in 2013 samen met Frank Groothof aan hun nieuwste voorstelling Vrouw Holle.

Activiteit: kindervoorstelling Molletje Bim door theater Koekla
Wanneer: zondag 2 februari 2014
Aanvang: 14.00 uur
Entree:  € 6,00
Doelgroep: kinderen vanaf 3 jaar
Locatie: theater de Molen
Reserveren: theaterdemolen.nl

Cookieinstellingen