Koninklijke onderscheiding voor Henk van den Hazenkamp

Als blijk van grote waardering voor zijn langdurige verdiensten voor de gemeenschap Beuningen en dan met name voor de Scouting Vereniging Ewijk, is een Koninklijke Onderscheiding (Lid in de Orde van Oranje Nassau) uitgereikt aan Henk van den Hazenkamp uit Ewijk.Henk, die twee dagen eerder vijfenzestig is geworden, ontving de onderscheiding uit handen van locoburgemeester Piet de Klein. “Henk is al sinds 1984 bestuurlijk actief binnen Scouting Ewijk. Een bestuurlijk druk mens. Onder zijn voorzitterschap stelt het Stichtingsbestuur het beleid vast en is verantwoordelijk voor de financiële- en materiële zaken.”

Bij activiteiten als groepsavonden (4x per week) komt Henk altijd even langs en bij kamp- en weekendactiviteiten is hij altijd van de partij. Wanneer het kan helpt of regelt hij zaken die gedaan moeten worden. Ook is Henk de kartrekker bij acties om geld in te zamelen. Als voorzitter is Henk zeer actief geweest tijdens de nieuwbouw van het scoutinggebouw ’t Nije Nest. Henk heeft er mede voor gezorgd dat de nieuwbouw binnen het budget is gebleven. Hij heeft de aanbesteding van de nieuwbouw begeleid, de inkoop van de materialen verzorgd en diverse sponsoren binnengehaald.
Ook voor de kindvriendelijke inrichting van het buitenterrein en het aanleggen van de kampvuurkuil en opslagplaats heeft Henk veel inzet geleverd. Henk stopt om gezondheidsredenen als voorzitter van de stichting maar blijft bestuurlijk actief.
Naast zijn activiteiten voor de scoutingvereniging heeft Henk zich van 1986 tot 1996 actief ingezet voor de Kienvereniging Ewijk waar hij wekelijks de kienavond organiseerde.
vh03h37n11lqib6lvlxy5eujz

De voorzittershamer wordt overgedragen aan de nieuwe voorzitter, Jan van Bergen .
Henk: “Beste Jan, hierbij de voorzittershamer. Hij is een beetje aangevreten en ik heb er vlindertjes op geplakt, want ik weet dat jij het milieu ook belangrijk vindt. Heel veel succes”

Dit bericht is een Facebook-hoogtepunt
(meer dan 1.000 bereikte personen op FB)

klesjgf7hgxm7gxtl8zrronzk

 

Cookieinstellingen