Werkzaamheden op traject Nijmegen – ‘s-Hertogenbosch: omleidingen en verwachte extra reistijd

Foto: willemijn hoogveld

Op zaterdag 23 maart zullen er werkzaamheden plaatsvinden op het traject van Nijmegen naar ‘s-Hertogenbosch, wat gevolgen zal hebben voor reizigersplanningen. Tussen Nijmegen en Oss zullen er tussen 06:45 uur en 09:00 uur bussen worden ingezet vanwege geplande werkzaamheden, wat resulteert in een verwachte extra reistijd van ongeveer 30 minuten.

De werkzaamheden zijn gepland en zullen invloed hebben op het treinverkeer tussen Nijmegen en Oss gedurende het genoemde tijdsbestek. Om de hinder voor reizigers te minimaliseren, worden bussen ingezet als alternatief vervoer op het traject.

Reizigers die zich tussen ‘s-Hertogenbosch en Zwolle moeten verplaatsen, worden geadviseerd om via Utrecht Centraal te reizen tijdens de werkzaamheden.

Om vertragingen te voorkomen wordt reizigers aangeraden hun reis kort voor vertrek te plannen met behulp van de reisplanner voor het meest actuele advies. Stop- en snelbussen zullen beschikbaar zijn op verschillende locaties, waaronder Nijmegen, Wijchen, Ravenstein en Oss, voor degenen die alternatief vervoer nodig hebben.

Het is belangrijk voor reizigers om op de hoogte te blijven van updates met betrekking tot de werkzaamheden en eventuele wijzigingen in het reisadvies, vooral als ze op zaterdagochtend tussen Nijmegen en ‘s-Hertogenbosch onderweg zijn.

Cookieinstellingen