MHCB MD2 verpletteren Nijmegen

BEUNINGEN – Het D2 meidenteam van Mixed Hockey Club Beuningen heeft afgelopen zaterdag 25 mei vernietigend uitgehaald tegen Nijmegen. Bij rust stonden de meiden al met 5 doelpunten voor en de uiteindelijke uitslag werd 12-0.Met nog 2 wedstrijden te gaan en het kampioenschap nog helemaal open, mochten de meiden van MHCB MD2 naar Nijmegen.
De wedstrijd was nog niet koud begonnen of Beuningen stond al met 1-0 voor.
Dit beloofde wat voor de rest van de wedstrijd te worden en inderdaad, de MHCB D2 trein denderde door, de ene mooie treffer na de andere vloog er in en Nijmegen had weinig in te brengen. De ruststand was 5-0, een stand die vooraf toch niemand voor mogelijk had gehouden.
Na de rust was het toch weer Beuningen dat niet van de helft van Nijmegen af te slaan was en rustig doorging met scoren.
Einduitslag 12-0 en deze monsterzege was toch lekker voor het doelsaldo, want de volgende week is de laatste wedstrijd thuis en deze doelpunten konden nog wel eens van pas komen.

Bron: Photop.nl