Beuningse Boys verlaten laatste plaats

Beuningse Boys trad afgelopen zondag aan voor de uitwedstrijd tegen Groesbeekse Boys. Bij winst kon de laatste plaats in de competitie worden verlaten.Voordat de wedstrijd tussen de beide eerste teams begon, speelden de jongste leden van beide clubs (mini F-pupillen) een wedstrijdje.

bb2

Eerste helft (0-1)
Het verschil op de ranglijst was in het veld niet te merken. Een schot van Luc te Braake werd nog door de Groesbeekse Goaly gekeerd, maar bij een snelle uitbraak van de Boys schoot Sam Niland beheerst de 0-1 binnen. Met nog een wegens buitenspel afgekeurd doelpunt gingen beide teams de rust in.

Tweede Helft (0-3)
Na de rust probeerde de thuisclub met meer druk op het doel van de tegenstander te voetballen., maar halverwege de tweede helft was het wederom Sam Niland die de 0-2 op zijn naam zette. In de laatste fase van de sportieve wedstrijd stelden de Boys uit Beuningen de overwinning veilig door een doelpunt van Tijn Mommers (0-3).

Door deze overwinning stijgt VV Beuningse Boys een plaatsje en staat daardoor niet meer op de laatste plek in de Zondag 3e Klasse D.

Aankomende zondag 12 oktober komt Driel RKSV, dat een plaats boven Beuningen staat, op bezoek.  Aanvang van de wedstrijd: 14:30 uur.

Meer foto’s: Rob Koppers