Jaaroverzicht 2014 meest gelezen op Beuningen.Nieuws.nl

Foto: BNG

2014 komt bijna tot zijn einde, dus is het ook voor Beuningen.Nieuws.nl tijd om terug te blikken. We hebben een Top 5 samengesteld van de meest gelezen berichten in heel 2014 op onze site. Ook is er per maand aangegeven welke drie berichten het meest gelezen werden.

De TOP 5 van de meest gelezen berichten op beuningen.nieuws.nl in heel 2014

  • Op 1: Pannenkoekenrestaurant Den Tol Beuningen opent in december
    Frappant aan deze eerste plaats is dat het een bericht van oktober 2013 betreft en toch het meest gelezen is in de periode januari tot vandaag 27 december 2014. René en Danielle Hendriks vertelden in dit bericht nog ernaar te streven om op 4 december 2013 hun derde vestiging te openen.
  • Op 2: Komt van Cranenbroek naar Bull Beuningen
    Dit bericht deed Beuningen massaal actief worden op social media. Ruim 21.000 personen werden via Facebook bereikt. 215 vonden het bericht ‘leuk’ en het werd 54 keer gedeeld. Daarnaast gaven 109 mensen een reactie. Die reacties kunt u (ook zonder Facebookaccount) hier lezen.
  • Op 3: Binnenkort Bijzonder genieten in Beuningen
    In dit bericht kwam Guus Leijten aan het woord en vertelde hij zijn beweegredenen om een lunchroom in Beuningen te beginnen en waarom hij er voor koos om personeel met een verstandelijke beperking in dienst te nemen. Ook dit bericht had enorm veel en positieve reacties op Facebook.
  • Op 4: Lekker nieuws voor 2014
    Ook dit betreft een bericht dat op 23 december 2013 geplaatst is. Dat het gedurende het jaar steeds weer gelezen werd, komt omdat daarin te lezen was hoe de lezers van Beuningen Nieuws kans maakten op een van de tweeënvijftig vlaaien, beschikbaar gesteld door Limburgia Beuningen.
  • Op 5: Feestelijke opening Jumbo Beuningen
    Een grote happening was het op 12 november toen Jumbo in Beuningen de deuren opende. Ook bij dit bericht kwamen op Facebook veel reacties voorbij. Van lezers die aangaven liever bij de C1000 te winkelen tot anderen die riepen dat boodschappen doen vanaf nu een feestje is. Zoveel mensen zoveel wensen….

Dit waren de meest gelezen berichten op onze site per maand:

JANUARI

FEBUARI

MAART

APRIL

MEI

JUNI

JULI

AUGUSTUS

SEPTEMBER

OKTOBER

NOVEMBER

DECEMBER

Cookieinstellingen